Kent Østberg

Kent Østberg

GENERAL MANAGER FERNO NORDEN DENMARK

Pierre Kørdel

Pierre Kørdel

GENERAL MANAGER FERNO NORDEN SWEDEN & FINLAND

Dag Andrè Gimle Johansen

Dag Andrè Gimle Johansen

GENERAL MANAGER FERNO NORDEN NORWAY

Ole Brekkenes

Ole Brekkenes

GENERAL MANAGER FERNO MOBILITY

Ferno Norden Group  er inndelt i to divisjoner.

Ferno Norden selskapene importerer og selger medisinsk utstyr til nødetatene, samt redning-, beredskap- og stabiliseringsprodukter til det generelle markedet.

Ferno Mobility bygger om kjøretøy til nødetatene i Norge, i tillegg til tilpasning av yrkesbiler for bilimportører, store flåtekunder og leasingselskaper.

Ferno Norden Group ble etablert i 1979 og har datterselskaper i Sverige, Danmark og Finland, samt representanter på Island og i Estland, Litauen og Latvia.

I 2014 flyttet vi inn i et nytt og moderne anlegg med sentrallager i Norge. Dette gir mulighet for et stort utvalg, nærhet til markedet, og høy servicegrad til våre kunder. Vi tilbyr også opplæring til brukere over hele Norden.

Ved vårt verksted i Horten har vi 20 spesialister på ombygging av kjøretøy til spesielle formål. Der bygger vi om, monterer utstyr og leverer politibiler, akuttbiler, brannbiler, motorsykler og ulike spesialkjøretøy.

Hjálmar Pétursson

Hjálmar Pétursson

DAGLIG LEDER

Telefon: +354 660 0600
E-post: hjalmar@avis.is

RAC Group eier og drifter Avis og Budget Bilutleie på Island.

Avis og Budget Bilutleie på Island har rettighetene til Avis-, Budget-, Zipcar- og Payless-merkevaren og drifter en stor bilutleievirksomhet på Island.

RAC var en av de første utenlandske investorer som investerte på Island etter finanskrisen og vulkanutbruddet og kjøpte da 45% av driftsselskapet ALP hf gjennom RAC Iceland hf.

Selskapet har ca 3.300 biler fordelt på ca 15 utleiekontorer med primærvirksomhet i Reykjavik. De 160 medarbeiderne har mye å gjøre i sommerhalvåret, men siden 2012 så har også vinterturisme virkelig tatt av og vi ser sterk økning år etter år.

Litt om franchisegiver AVIS:

I 1946 startet Warren E. Avis bilutleieselskapet Avis i Detroit. Snart 70 år senere er det etablert i 170 land med 5000 utleiestasjoner, 400 000 biler og 18 700 ansatte.

Budget Rent a Car ble stiftet av Morris Mirkin i Los Angeles, USA, i 1958. Den totale bilparken i Budget er i dag ca. 265.000 kjøretøy, fordelt på mer enn 3.400 utleieavdelinger i 128 land.

Zipcar er en moderne bildelingstjeneste med sitt utspring i USA. Payless er et driftskonsept under Avis og Budget som tilbyr et enklere billeiekonsept.

Uansett behov; forretningsreise, som turist eller varebil til flyttelasset, har vi en bil som passer deg.