Bjørn Hellvik

Bjørn Hellvik

KJEDELEDER

Kjetil Aasheim

Kjetil Aasheim

IT- OG LOGISTIKKSJEF

Dag Andrè Gimle Johansen

Dag Andrè Gimle Johansen

DAGLIG LEDER

Telefon: 905 90 000
E-post: daj@racgroup.no

Landets raskets voksende og største uavhengige dekk-kjede med topp moderne butikker og dekkhotell.

I Dekk1-butikkene møter du fagkunnskap, god service og et stort utvalg av dekk og felger. Kjeden består i dag av over 25 moderne egeneide butikker, og over like mange partnerbutikker som til sammen dekker Norge fra Kristiansand til Tromsø.

Dekk1-kjeden eies 100 % av RAC Group og har i løpet av kort tid etablert seg som en ledende aktør med en sterk merkevare og solid markedsposisjon.

Jon Tafjord jr.

Jon Tafjord jr.

KOMMERSIELL DIREKTØR

Kjetil Aasheim

Kjetil Aasheim

IT- OG LOGISTIKKSJEF

Dag Andrè Gimle Johansen

Dag Andrè Gimle Johansen

DAGLIG LEDER

Telefon: 905 90 000
E-post: daj@racgroup.no

Gummi-Centralen er den norske importøren av Pirelli og Maxxis dekk og en av de eldste privateide dekk-importørene i Norge.

Gummi Centralen AS ble etablert i 1972 og er den norske importøren av Pirelli og Maxxis dekk til personbil, varebil, SUV, motorsykkel, ATV, last og buss.

Gummi Centralen AS eies 100% av RAC Group.

Pirelli 
Helt siden 1907 har Pirelli vært aktiv i motorsport og er i dag eneste leverandør av dekk til Formel1. Selskapet er en ledende produsent av sommer- og vinterdekk, takket være store investeringer i forskning og utvikling. Pirelli er i dag den 5.største dekkprodusenten i verden. Pirelli-dekk distribueres i over 160 land og har 22 produksjonsanlegg fordelt på fire kontinenter og sysselsetter 36 000 mennesker.

Maxxis
Maxxis er ansett som en av verdens mest innovative dekkprodusenter, og er leverandør til en rekke av verdens ledende bilprodusenter hvor deres dekk originalmonteres. Med Maxxis dekk kan Gummi-Centralen tilby norske forhandlere og forbrukere ett av de største produktspektrene i markedet i medium/økonomi prissegmentet på både sommerdekk og nordiske vinterdekk.

Powertrac & RoadCruza
Powertrac & RoadCruza har et godt utvalg av dimensjoner og er de rimeligste merkene i dekkporteføljen til Gummi-Centralen.

Brock
Tyske Brock Alloy Wheels er en av Tyskland største og ledende produsenter av høykvalitets alufelger. Tysk ingeniørkunst på sitt aller beste.

Vossen
Amerikanske Vossen Wheels, lokalisert i Miami, leverer felger i Ultra Premium / Ultra Luxury segmentet.

EtaBeta
Italienske EtaBeta leverer Italiensk design av meget høy kvalitet, med et moderne program av spennende modeller.

Bjørn Hellvik

Bjørn Hellvik

DAGLIG LEDER

Interdekk var den første dekkbutikken i Norge som startet med salg av dekk og felg på internett.

Med over 10 års erfaring og meget gode relasjoner til viktige leverandører er Interdekk.no Norges største og beste dekk og felgleverandør på nett.

Interdekk tilbyr gode betingelser på dekk og felg, levert rett hjem eller til en partner i nærheten. Interdekk er stedet for dem som ønsker å orientere seg i markedet for dekk og felg på nettet.

Med RAC Group som eier 100% vil Interdekk.no videreutvikle seg og bli en av de mest innovative og dynamiske nettbutikkene innen dekk- og felgsegmentet.

Kent Østberg

Kent Østberg

GENERAL MANAGER FERNO NORDEN DENMARK

Pierre Kørdel

Pierre Kørdel

GENERAL MANAGER FERNO NORDEN SWEDEN & FINLAND

Eilert Bredo Lund

Eilert Bredo Lund

GENERAL MANAGER FERNO NORDEN NORWAY

Ole Brekkenes

Ole Brekkenes

GENERAL MANAGER FERNO MOBILITY

Ferno Norden Group importerer utstyr innen akutt- og medisinteknikk, og varslingsutstyr til kjøretøyer. 

Ferno Norden Group ble etablert i 1979 og har datterselskaper i Sverige, Danmark og Finland, samt representanter på Island og i Estland, Litauen og Latvia.

I 2014 flyttet vi inn i et nytt og moderne anlegg med sentrallager i Norge. Dette gir mulighet for et stort utvalg, nærhet til markedet, og høy servicegrad til våre kunder. Vi tilbyr også opplæring til brukere over hele Norden.

Ved vårt verksted i Horten har vi 20 spesialister på ombygging av kjøretøy til spesielle formål. Der bygger vi om, monterer utstyr og leverer politibiler, akuttbiler, brannbiler, motorsykler og ulike spesialkjøretøy.

Gjennom vår avdeling Dekor ProRek produserer og monterer vi folie til biler både i næring og privatmarked.

Ferno Norden Group eies 100% av RAC Group.

Hjálmar Pétursson

Hjálmar Pétursson

DAGLIG LEDER

Telefon: +354 660 0600
E-post: hjalmar@avis.is

RAC Group eier og drifter Avis og Budget Bilutleie på Island.

Avis og Budget Bilutleie på Island har rettighetene til Avis-, Budget-, Zipcar- og Payless-merkevaren og drifter en stor bilutleievirksomhet på Island.

RAC var en av de første utenlandske investorer som investerte på Island etter finanskrisen og vulkanutbruddet og kjøpte da 45% av driftsselskapet ALP hf gjennom RAC Iceland hf.

Selskapet har ca 3.300 biler fordelt på ca 15 utleiekontorer med primærvirksomhet i Reykjavik. De 160 medarbeiderne har mye å gjøre i sommerhalvåret, men siden 2012 så har også vinterturisme virkelig tatt av og vi ser sterk økning år etter år.

Litt om franchisegiver AVIS:

I 1946 startet Warren E. Avis bilutleieselskapet Avis i Detroit. Snart 70 år senere er det etablert i 170 land med 5000 utleiestasjoner, 400 000 biler og 18 700 ansatte.

Budget Rent a Car ble stiftet av Morris Mirkin i Los Angeles, USA, i 1958. Den totale bilparken i Budget er i dag ca. 265.000 kjøretøy, fordelt på mer enn 3.400 utleieavdelinger i 128 land.

Zipcar er en moderne bildelingstjeneste med sitt utspring i USA. Payless er et driftskonsept under Avis og Budget som tilbyr et enklere billeiekonsept.

Uansett behov; forretningsreise, som turist eller varebil til flyttelasset, har vi en bil som passer deg.